3 Ocak 2011 Pazartesi

A-ren

Hi, cemaati müslimin

Yaklaşık 10 gündür uykusuz her gece şarkısını söyleyen bir bünye olarak artık tek istirahat yerim iş
Burayı bir baba&evlat bloguna dönüştüresim yok ama herif de pek sevimli
Ortak yorum kendisinin büyümüş te küçülmüş olduğu.
Hastanede (hem doğduğu hem de fototerapi aldığı) hemşire ablalarının ortak kararı 
bana çok çektireceği yönünde

Henüz 10 günlük bir velet olarak yapmaması daha doğrusu yapamaması gereken herşeyi yapıyor 
(kafa kaldırabilme, dönebilme vs vs)
Annesi bu acaip durumu gebeliği boyunca hiç yerinde durmamasına ve kullandığı bilimum kronik hastalık ilaçlarına bağlasa da çocuk doktorunun yorumu daha akla yatkın ki kendisi ''hmmm ilginç'' demekle yetindi.

Sıkıntılı geçti ilk 1 haftası ciddi bir sarılık sorunu yaşadık, adam sarardı ama hiç bulgusu olmayınca pek sallamadık, kan tahlili yaptırınca gördük ki, fototerapi sınırını çoktan aşmışız, foto demişken çok güzel fotoğrafları var adamın, Çiseren the ailemizin fotoğrafçısı sağolsun.

İsmi Aren oldu, aslında tamamı Bora Aren Karip
Annesi istedi her iki ismi de ben Bora'ya karşı çıktım çünkü ne bileyim sanki babasına birşey olmuş da hatırası yaşasın diye verilmiş isimler gibi geliyor bana
ama evdeki son söz sahibi kalemi kırdı
Aren'e gelince bizim için fonetik açıdan doyurucu bir isim. Ceren-Aren benzeşmesi benim hoşuma gitti
Tabi ismini soranların anlayamayıp, Arel mi? Eren mi? Orhan mı? gibi sorularından da bıkmadım değil, anlamı bir sürü davar toynağından tutun da (ki bu anlamını benden başka bulabilen yok galiba:), güneş, parlayan, en parlak, hitit vs vs baya çok. Artık ilerde hocaları sorunca işine geleni seçer.
Bu resmi ben çektim cumartesi günü, sarılığı geriler ümidiyle adama güneş banyosu yaptıralım dedik ama o bir beach club moduna girdi, resimde en ufak bir müdahale yoktur ve herifin kendi seçtiği duruşudur.


 Bu çirkin herif için gelsin, ayıla bayıla dinlediğim Wonderlustre albümünden
Wonderlustre ilginç bir albüm isimi seçimi, kendi hissiyatlarıma çok yakın şeyler anlatıyor ismiyle
Grup üyeleri şöyle açıklamışlar

“My favorite definition of Wonder is 'a state of arousal at finding something strange or surprising'. Favourite definition of Lustre is 'a quality that outshines the usual.' So for me Wonderlustre is something which is left of centre and surprising which has risen above the ordinary.”
Skin continues...
“We have a brand new vibe on this album, it came to us very naturally and for the first time ever all the beauty came out of jamming together, keeping the chemistry and circle of energy rock solid and understanding instinctively what works and what was utter tosh!”


Blown away
my ugly boy
my sweetest toy
my ugly boy, boy, boy

Hiç yorum yok: